Prémium garancia

Prémium garancia

PRÉMIUM ajánlat
 
Minden pillanatban veled vagyunk, vigyázunk a szemedre és a szemüvegedre is. Ezúton ajánljuk figyelmedbe a „biztosítást” új szemüvegedre – A HOYA Prémium Garancia szolgáltatás két éven át biztosítja szemüveged törés, repedés, karcolás vagy sérülés esetén. A háztartási eszközeid sérülését biztosítod. A szemüveged minden percben veled van, érdemes megbecsülni és biztosítani. A garancia részleteit alább olvashatod és optikánkban is megismertetünk vele természetesen.
 
A HOYA Prémium Garancia szolgáltatás lényege:
A HOYA Prémium Garancia biztosítja, hogy a HOYA márkázott szemüveglencse törése, repedése, karcolása, sérülése esetén (beleértve az akár saját hibából eredő sérüléseket is) a vásárlástól számított 2 éven belül 2 alkalommal: 1 alkalommal 75 %, 2. alkalommal 50% kedvezménnyel kicseréljük optikánkban a megsérült szemüveglencsét.

A garancia érvényessége: vásárlástól számított 2 év
A Hoya Prémium Garancia szolgáltatás részletei:

A HOYA prémium garancia ajánlott fogyasztói árai jelenleg, mi most ezt 40% KEDVEZMÉNNYEL adjuk:
– HOYA márkázott M.A.P. lencsék esetén: 9 990 Ft /lencsepár
– HOYA márkázott gyártott lencsék esetén, (kivéve a Hoyalux iD termékcsaládhoz tartozó lencséket) 14 990 Ft /lencsepár
– Hoyalux iD termékcsaládhoz tartozó gyártott lencsék esetén 24 990 Ft /lencsepár

A garancia feltételei:
– Prémium Garancia valamennyi HOYA márkázott lencséhez vásárolható, fényre sötétedő lencsékre és a dioptiás napszemüvegekre is, kivéve a Clip-Onnal készült, illetve a YUNIKU termékeket.
– A Prémium Garancia az eredetileg megvásárolt HOYA márkázott lencsével egyidejűleg igényelhető.
– A Prémium Garancia keretében érvényesíthető 75% és 50% kedvezmény a vásárlástól számított 2 éven belül összesen 2 alkalommal érvényesíthető, tekintet nélkül arra, hogy adott alkalommal az eredetileg megvásárolt HOYA márkázott lencsepár közül csak az egyik vagy mindkettő lencse vonatkozásában él a vásárló a kedvezményes csere lehetőségével.

További tudnivalók:
– A kicserélt lencsékre a Prémium Garancia keretében biztosított 75% és 50% kedvezményen felül további kedvezmény nem érvényesíthető. A kedvezményes ár a cserelencse igénylésekor érvényes Hoya Katalógus listaára alapján kerül meghatározásra.
– A kedvezmény kizárólag az eredeti HOYA márkázott szemüveglencse vásárlásától számított 2 éven belül, két alkalommal vehető igénybe, a cserelencsékre Prémium Garancia nem vásárolható, továbbá a cserelencsékre a Prémium Garancia nem vonatkozik.
– A Prémium Garancia kizárólag abban az üzletben érvényesíthető, amelyben a vásárló az eredeti HOYA márkázott szemüveglencsét vásárolta, tehát a Szemeszter Optikában.
– Az eredeti HOYA márkázott szemüveglencse elvesztése esetén a Prémium Garancia nem érvényesíthető.
– A Prémium Garancia keretében biztosított kedvezmény kizárólag a szemüveglencsére vonatkozik, a szemüvegkeretre, illetve az üzlet által felszámolt egyéb költségekre (pl. a munkadíjra, látásvizsgálati díjra) nem.
– A Prémium Garancia keretében csak az eredeti megrendeléssel megegyező típusú, minőségű és korrekciós értékű termék igényelhető cserelencseként.
– Prémium Garancia kizárólag az eredeti HOYA márkázott szemüveglencse megrendelésekor igényelhető, utólag, vagy már meglévő szemüveglencse esetén nem kérhető.
– A szemüvegkeretre a törvényileg meghatározott jótállás, illetve a gyártó egyedi garanciafeltételei érvényesek.
 
TOVÁBBI AJÁNLATOKért kattints, foglalj időpontot online vagy az appban látásvizsgálatra vagy gyere be Optikánkba, szeretettel várunk!

duplázó ajánlat

Hoya Multifokális lencsékre

Vásárolj egy pár Hoya multifokális lencsét és egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba!