A Szemeszter Optika Veszprém hitvallása a professzionális szolgáltatás

Rólunk

A Szemeszter Optika hitvallása, hogy a látásvizsgálat és látáskorrekció egy a szemészeti szakmára épülő szolgáltatás. Ezt mi nagyon komolyan gondoljuk. Számunkra minden páciens kiemelten fontos, minden esetben a maximális figyelmet és professzionális szolgáltatást kívánjuk nyújtani.
Ennek érdekében alakult ki az a csapat, melynek minden tagja fontos szerepet tölt be a professzionális szolgáltatás érdekében. Saját vizsgálónkban két fő optometrista kollégánk, a hét minden napján végez látásvizsgálatot. Szakképzett optikusaink és a Hoya világcég legfejlettebb technológiával felszerelt műhelyes háttere biztosítja, hogy tökéletes elkészített szemüvegeket biztosítsunk vendégeink számára. Olyan szolgáltatási csomagok és az azt kínáló csapat jött létre, ami csak a Szemeszter Optikában található Magyarországon. Folyamatos a belső képzés, munkatársaink ezen kívül rendszeres résztvevői különböző tanfolyamoknak is. Büszkék vagyunk arra, hogy a csapat tagjai Magyarország legjobb szakemberei közé tartoznak. A szolgáltatás másik fontos tényezője az optikai szalon és rendelői hangulat, amiben a páciens, vevő kényelmesen és jó hangulatban vehet részt a vizsgálaton. Büszkék vagyunk arra, hogy vevőink, pácienseink egyik rendszeres visszajelzése a családias, vidám hangulat a Szemeszter Optika látás- és szemvizsgálat alatt.
 
Célunk, hogy folyamatos képzéssel és fejlesztésekkel biztosítsuk, hogy mindig a legmodernebb technológiák álljanak rendelkezésünkre. Pácienseink és vásárlóink egyéni igényeinek megfelelően a rendelkezésre álló technológiák segítségével alakítjuk ki a teljesen egyénre szabott szemüvegeket.
 
Hiszünk abban, hogy egy adott területen a legmagasabb szintű ellátás és kiszolgálás érdekében szükséges a specializálódás az optikai szolgáltatás területén is. Rendelőnk ezért fektet nagy hangsúlyt a gyermek látás-szűrésekre (elsősorban a rejtett kancsalság és tanulási nehézségek szűrésére), valamint a felnőtt szemészeti és látásvizsgálatokra, ugyanakkor a társszakmák között  magas szintű kommunikációt folytat vezető itthoni és külföldi társ-szakmai cégekkel.
 
Hisszük, hogy az éleslátás élménye, kényelmes és minőségi megoldással, kompromisszumok nélkül elérhető mindenki számára egy olyan egészségügyi szolgáltatással, melyhez nélkülözhetetlen a szakmai naprakész jelenlét és tudás. Ennek ismeretében nagy energiát fordítunk a pácienseink és vásárlóink felvilágosítására az első találkozás alkalmával, illetve külön kényelmi funkciót biztosítunk számukra ismételt vizsgálatra történő jelentkezésükkor. Optikai szaküzletünk célja pácienseink boldogsága, kényelme, elégedettsége a rendelés és ügyfélkezelés alatt és végén egyaránt.
 

duplázó ajánlat

Hoya Multifokális lencsékre

Vásárolj egy pár Hoya multifokális lencsét és egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba!