Aktuális ajánlatok

Lásd meg a pillanatok szépségét velünk!

 
Mutatjuk a világot, ahogy még nem láttad, élesen, tisztán, kényelmesen. Nyisd ki a szemed és nézd meg aktuális kedvezményeinket! :) Csatlakozz hűségprogramunkhoz és töltsd le appunkat is, hogy naprakész lehess! Meg persze gyere nézd meg új kereteinket és ajánlatainkat optikánkban, különleges Tipton Eyeworks bakelit kereteket is kínálunk Neked!
Foglalj időpontot látásvizsgálatra ITT!
 
 

Őrületes kedvezményeső - 50% visszajár

 
Csak mert tudjuk, hogy új szemüveget szeretnél, kihagyhatatlan ajánlatunkat meghosszabbítottuk, még tart az őrületes kedvezményeső: Vásárolj most komplett szemüveget, vagy dioptriás napszemüveget és az árának felét visszaadjuk neked ajándékba. Igen, jól látod: 50% visszajár
Az ajándékutalvány 2024. szeptember 30-ig váltható be optikánkban történő vásárlás során.
 
Nézz be optikánkba a részletekért, szeretettel várunk! Foglalj időpontot látásvizsgálatra is, ha már régen voltatok!
Az ajánlat 2024. június 15-ig érvényes, más ajánlattal nem összevonható.
 

HOYA - Fókuszban a napsütés! - 30% kedvezmény 

Itt a tavasz, szoktasd a szemed is a fényes napokhoz és a ragyogó napsütéshez! A Hoya fényresötétedő és napszemüveglencsék most 30% kedvezménnyel vásárolhatók meg optikánkban! Figyelj a szemedre, gondoskodj az UV védelemről időben! Mi is figyelünk Rád!
Az akció időtartama: 2024. április 1. – június 30. 
Nézz be optikánkba a részletekért, szeretettel várunk! Foglalj időpontot látásvizsgálatra is, ha már régen voltatok!
 
Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.
 

Vigyázunk a szemüvegedre - Prémium garancia 

Veled vagyunk, vigyázunk a szemedre és a szemüvegedre is. Biztosítsd a szemüveged épségét! – ajánljuk figyelmedbe a HOYA Prémium Garancia szolgáltatást, mely két éven át biztosítja szemüveged törés, repedés, karcolás vagy sérülés esetén. A háztartási eszközeid sérülését biztosítod. A szemüveged minden percben veled van, érdemes megbecsülni és biztosítani. A garancia részleteit itt olvashatod és optikánkban is megismertetünk vele természetesen: TOVÁBBI RÉSZLETEK

Foglalj időpontot mielőbb látásvizsgálatra is a weboldalon vagy a Szemeszter appban, ha még nincs, letöltheted a telefonodra könnyedén a Google Play áruházban vagy az AppStore-ban optikánk nevére keresve. Szeretettel várunk látásvizsgálatra!
 
 

APP NEKED 

Tudtad? A Szemeszter App használói számos kedvezményben és plusz online figyelemben részesülnek. Csak egy kattintás az éleslátásért, jössz? 
Töltsd le a Szemeszter Optika Appot és gyűjtsd a hűségpontokat! Váltsd kuponra hűségedet mi pedig hűségesen vigyázunk éleslátásodra! 
 
Töltsd le Te is a Szemeszter Optika Appot! Keresd a Google Play és Appstore áruházakban optikánk nevével.
Benne:
☑️mindig friss, aktuális ajánlatok,
☑️hűségprogram kedvezménykuponokkal
☑️kontaktlencse utánrendelés egy gombnyomással,
☑️vizsgálati adatok mindig kéznél (fontos: itt is használd az optikában megadott mailcímed),
☑️egyszerű időpontfoglalás szemvizsgálatra.
 

Veled vagyunk!

Szeretnénk megtudni a véleményedet rólunk és szolgáltatásainkról, ezért vevőelégedettségi kérdőívet készítettünk. Fontos számunkra a visszajelzésed és szemed jólléte is, a kitöltésért Hoya páramentesítő törlőkendőt adunk AJÁNDÉKBA, hogy maszkban se párásodjon a szemüveged.
Köszönjük, hogy rászánsz néhány percet és értékeled a közös munkánkat ITT.
 

HOYA DULÁZÓ AJÁNLAT 

Vásárolj egy komplett szemüveget egy pár Hoya multifokális lencsével és egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba! A két pár szemüveglencse dioptriáinak meg kell egyeznie. Nézz be hozzánk!

Az ajánlat más akcióval nem vonható össze!


 
SAJÁT AKCIÓINK


Gyerekbarát Optika, gyerekbarát kedvezmények
A Szemeszter Optika minden tekintetben gyerekbarát optika. Odafigyelünk arra, hogy már a legkisebbek is jól lássanak és játszósarkot is berendeztünk, hogy a látásvizsgálat során semmiben ne szenvedjenek hiányt sem a szülők, sem pedig a gyerekek.
Kedvezményesen kínáljuk termékeinket és szolgáltatásainkat a gyermekeknek, diákoknak. 18 éves korig 20% kedvezményt vehetnek igénybe vásárlóink a diákigazolvány felmutatásával.

Céges kedvezmények a Szemeszter Optikában
Azon vállalatok dolgozói számára elérhető 20% kedvezmény optikánkban, akiknél a korábbi években mi végeztük a látásvizsgálati szűrést.
 

Jelentkezz látásvizsgálatra a Szemeszter Appban!
 
1. Töltsd le az appot most a Google Play áruházban vagy az AppStore-ban optikánk nevére keresve!
2. Regisztrálj a mailcímeddel, amit már használsz rendszerünkben visszatérő vásárlóként, vagy új vásárlóként kerülj be rendszerünkbe! 
3. Foglalj időpontot egy kattintással és készülj az éleslátásra!
4. Használd ki az app nyújtotta előnyöket és kedvezményeket a látásvizsgálat után is!


 

duplázó ajánlat

Hoya Multifokális lencsékre

Vásárolj egy pár Hoya multifokális lencsét és egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba!