Aktuális ajánlatok

 

Opticnet szemtükör akció - Ingyenes nyak- és fejfájás szűrés látásvizsgálattal

Fejfájás, nyakfájás? Tudtad, hogy ezek nagyon gyakran szemproblémát jeleznek? Az emberek 97%-ának megoldást tudunk adni a Szemeszter Optikában! Nem kell gyógyszert sem bevenned. Töltsd ki a gyorstesztet, jelentkezz a speciális látásvizsgálatra és legyen öröm a szemeidben, mert a problémádat megoldottuk!
A látásvizsgálat szeptember 30-ig ingyenes a szűrőprogramban!
 
Az Opticnet Szemtükör Program részleteit itt olvashatod: https://szemtukor.hu/
 
 

Hoya iskolakezdő akció

20% kedvezménnyel kaphatóak a Hoya Kids gyerekszemüveg-lencsék, és még egy kupont is adunk melléjük, amellyel csupa gyerekszívet melengető ajándékot nyerhettek! 
Fujifilm Instax Mini fényképezőgép, Harry Potteres LEGO készlet vagy egy menő Heavy Tools hátizsák tetszene jobban a gyerkőcnek? Vásárolj neki most akciós Hoya Kids lencsés gyerekszemüveget, és vegyél részt a felsorolt ajándékokért folyó nyereményjátékon! Az akció részleteiről érdeklődjetek üzletünkben!
 
Az akció időtartama: 2019. 08.12.-10.31.
 

Hoya duplázó ajánlat

Vásárolj egy pár Hoya multifokális lencsét és egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba! Nézz be hozzánk!
 
SAJÁT AKCIÓINK

Gyerekbarát Optika, gyerekbarát kedvezmények
A Szemeszter Optika minden tekintetben gyerekbarát optika. Odafigyelünk arra, hogy már a legkisebbek is jól lássanak és játszósarkot is berendeztünk, hogy a látásvizsgálat során semmiben ne szenvedjenek hiányt sem a szülők, sem pedig a gyerekek.
Kedvezményesen kínáljuk termékeinket és szolgáltatásainkat a gyermekeknek, diákoknak. 18 éves korig 20% kedvezményt vehetnek igénybe vásárlóink a diákigazolvány felmutatásával.

Céges kedvezmények a Szemeszter Optikában
Azon vállalatok dolgozói számára elérhető 20% kedvezmény optikánkban, akiknél a korábbi években mi végeztük a látásvizsgálati szűrést.
 

duplázó ajánlat

Hoya Multifokális lencsékre

Vásárolj egy pár Hoya multifokális lencsét és egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba!