Aktuális ajánlatok

Lásd meg a pillanatok szépségét télen is!

 
Mutatjuk a világot, ahogy még nem láttad, élesen, tisztán, kényelmesen. Nyisd ki a szemed és nézd meg aktuális tavaszi kedvezményeinket! :) Csatlakozz hűségprogramunkhoz és töltsd le appunkat is, hogy naprakész lehess! Meg persze gyere nézd meg új kereteinket és ajánlatainkat optikánkban, újdonságként Tipton Eyeworks kereteket is kínálunk Neked!
Foglalj időpontot látásvizsgálatra ITT!
 

LÁTÁSSZABADSÁG - 25% kedvezménnyel

A Hoyával régóta együtt dolgozunk a személyre szabott látáskényelemért és éleslátásért, így mindenki a saját, egyedi igényeinek megfelelő szemüveget viselheti. Itt az ideje, hogy ezt a kényelmet és szabadságot Te is megismerd! Válassz március végéig egyfókuszú vagy Balansis, illetve Daynamic progresszív lencséket, gyermekednek pedig a Hilux KIDS lencséket BlueControl, UV Control vagy Hi-Vision LongLife felületkezeléssel optikánkban, és élj a kedvezménnyel!
 
A részletekről és az előnyökről szívesen mesélünk optikánkban. 
A Hoya Magyarország lencsékre vonatkozó 25% kedvezményes ajánlata 2023. március 31-ig érvényes, más ajánlattal nem összevonható.
 

NAPFÉNYES AJÁNLAT - 25% kedvezménnyel

Itt a tavasz és a napfény! A Hoya most 25% árkedvezménnyel segíti az egyfókuszú Sensity fényresötétedő szemüveglencsék vásárlását, így mindig 100 százalékos UV-védelemmel tökéletes kényelemben élvezheted a verőfényes napokat. A Sensity lencsékről és a fényerősséghez mindig pillanatok alatt alkalmazkodó technológiáról érdeklődj optikánkban!
 
Az ajánlat 2023. április 30-áig érvényes.

APP NEKED - MOST INGYENES LÁTÁSVIZSGÁLATTAL

Tudtad? A Szemeszter App használói számos kedvezményben és plusz online figyelemben részesülnek. Csak egy kattintás az éleslátásért, jössz? 
Töltsd le a Szemeszter Optika Appot és gyűjtsd a hűségpontokat! Váltsd kuponra hűségedet mi pedig hűségesen vigyázunk éleslátásodra! 
 
Töltsd le Te is a Szemeszter Optika Appot! Keresd a Google Play és Appstore áruházakban optikánk nevével.
Benne:
☑️mindig friss, aktuális ajánlatok,
☑️hűségprogram kedvezménykuponokkal
☑️kontaktlencse utánrendelés egy gombnyomással,
☑️vizsgálati adatok mindig kéznél (fontos: itt is használd az optikában megadott mailcímed),
☑️egyszerű időpontfoglalás szemvizsgálatra.
 

Veled vagyunk!

Szeretnénk megtudni a véleményedet rólunk és szolgáltatásainkról, ezért vevőelégedettségi kérdőívet készítettünk. Fontos számunkra a visszajelzésed és szemed jólléte is, a kitöltésért Hoya páramentesítő törlőkendőt adunk AJÁNDÉKBA, hogy maszkban se párásodjon a szemüveged.
Köszönjük, hogy rászánsz néhány percet és értékeled a közös munkánkat ITT.

 

Hoya duplázó ajánlat 

Vásárolj egy komplett szemüveget egy pár Hoya multifokális lencsével és egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba! A két pár szemüveglencse dioptriáinak meg kell egyeznie. Nézz be hozzánk!

Az ajánlat más akcióval nem vonható össze!


 
SAJÁT AKCIÓINK


Gyerekbarát Optika, gyerekbarát kedvezmények
A Szemeszter Optika minden tekintetben gyerekbarát optika. Odafigyelünk arra, hogy már a legkisebbek is jól lássanak és játszósarkot is berendeztünk, hogy a látásvizsgálat során semmiben ne szenvedjenek hiányt sem a szülők, sem pedig a gyerekek.
Kedvezményesen kínáljuk termékeinket és szolgáltatásainkat a gyermekeknek, diákoknak. 18 éves korig 20% kedvezményt vehetnek igénybe vásárlóink a diákigazolvány felmutatásával.

Céges kedvezmények a Szemeszter Optikában
Azon vállalatok dolgozói számára elérhető 20% kedvezmény optikánkban, akiknél a korábbi években mi végeztük a látásvizsgálati szűrést.
 

Jelentkezz látásvizsgálatra a Szemeszter Appban!
 
1. Töltsd le az appot most a Google Play áruházban vagy az AppStore-ban optikánk nevére keresve!
2. Regisztrálj a mailcímeddel, amit már használsz rendszerünkben visszatérő vásárlóként, vagy új vásárlóként kerülj be rendszerünkbe! 
3. Foglalj időpontot egy kattintással és készülj az éleslátásra!
4. Használd ki az app nyújtotta előnyöket és kedvezményeket a látásvizsgálat után is!


 

duplázó ajánlat

Hoya Multifokális lencsékre

Vásárolj egy pár Hoya multifokális lencsét és egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba!