Aktuális ajánlatok

Lásd meg a pillanatok és ajánlatok szépségét!

 
Mutatjuk a világot, ahogy még nem láttad, élesen, tisztán, kényelmesen. Nyisd ki a szemed és nézd meg aktuális kedvezményeinket! :) Csatlakozz hűségprogramunkhoz és töltsd le appunkat is, hogy naprakész lehess! Meg persze gyere nézd meg új kereteinket és ajánlatainkat optikánkban, újdonságként Tipton Eyeworks kereteket kínálunk Neked!
 

ÉV VÉGI LÁTÁSSZABADSÁG - 25+10% kedvezménnyel

A Hoyával régóta együtt dolgozunk a személyre szabott látáskényelemért és éleslátásért, így mindenki a saját, egyedi igényeinek megfelelő szemüveget viselheti. Itt az ideje, hogy ezt a kényelmet és szabadságot Te is megismerd! Ezért három hónapon keresztül 25 százalék kedvezménnyel vásárolhatod meg az optimális szemüveglencsét a személyre szabható Hoyalux iD progresszív lencsecsaládból. 
 
AJÁNDÉK A SZEMEDNEK, AJÁNDÉK NEKED: Komplett szemüveg vásárlás esetén a lencsére biztosított alap 25% kedvezményen felül további 10% kedvezménnyel kedveskedünk Neked, így a kedvezmény mértéke nálunk 35%. Számolj velünk és láss jól!  
A részletekről és az előnyökről szívesen mesélünk optikánkban. 
A 25+10% kedvezmény a lencsére komplett szemüveg vásárlása esetén 2022. december 31-ig érvényes.
A Hoya Magyarország lencsékre vonatkozó 25% kedvezményes ajánlata 2023. január 31-ig érvényes.
 
 

APP NEKED - MOST INGYENES LÁTÁSVIZSGÁLATTAL

Tudtad? A Szemeszter App használói számos kedvezményben és plusz online figyelemben részesülnek. Csak egy kattintás az éleslátásért: 2022. november 15. és december 31. között INGYENES látásvizsgálatot adunk ajándékba az appban foglalt időpontokra. Az ajánlat az idei évben, 2022. december 31-ig megvalósult látásvizsgálatra vonatkozik. 
Töltsd le a Szemeszter Optika Appot és gyűjtsd a hűségpontokat! Váltsd kuponra hűségedet mi pedig hűségesen vigyázunk éleslátásodra! 
 
Töltsd le Te is a Szemeszter Optika Appot! Keresd a Google Play és Appstore áruházakban optikánk nevével.
Benne:
☑️mindig friss, aktuális ajánlatok,
☑️hűségprogram kedvezménykuponokkal
☑️kontaktlencse utánrendelés egy gombnyomással,
☑️vizsgálati adatok mindig kéznél (fontos: itt is használd az optikában megadott mailcímed),
☑️egyszerű időpontfoglalás szemvizsgálatra.
 

Veled vagyunk!

Szeretnénk megtudni a véleményedet rólunk és szolgáltatásainkról, ezért vevőelégedettségi kérdőívet készítettünk. Fontos számunkra a visszajelzésed és szemed jólléte is, a kitöltésért Hoya páramentesítő törlőkendőt adunk AJÁNDÉKBA, hogy maszkban se párásodjon a szemüveged.
Köszönjük, hogy rászánsz néhány percet és értékeled a közös munkánkat ITT.

 

Hoya duplázó ajánlat 

Vásárolj egy komplett szemüveget egy pár Hoya multifokális lencsével és egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba! A két pár szemüveglencse dioptriáinak meg kell egyeznie. Nézz be hozzánk!

Az ajánlat más akcióval nem vonható össze!


 
SAJÁT AKCIÓINK


Gyerekbarát Optika, gyerekbarát kedvezmények
A Szemeszter Optika minden tekintetben gyerekbarát optika. Odafigyelünk arra, hogy már a legkisebbek is jól lássanak és játszósarkot is berendeztünk, hogy a látásvizsgálat során semmiben ne szenvedjenek hiányt sem a szülők, sem pedig a gyerekek.
Kedvezményesen kínáljuk termékeinket és szolgáltatásainkat a gyermekeknek, diákoknak. 18 éves korig 20% kedvezményt vehetnek igénybe vásárlóink a diákigazolvány felmutatásával.

Céges kedvezmények a Szemeszter Optikában
Azon vállalatok dolgozói számára elérhető 20% kedvezmény optikánkban, akiknél a korábbi években mi végeztük a látásvizsgálati szűrést.
 

Jelentkezz látásvizsgálatra a Szemeszter Appban!
 
1. Töltsd le az appot most a Google Play áruházban vagy az AppStore-ban optikánk nevére keresve!
2. Regisztrálj a mailcímeddel, amit már használsz rendszerünkben visszatérő vásárlóként, vagy új vásárlóként kerülj be rendszerünkbe! 
3. Foglalj időpontot egy kattintással és készülj az éleslátásra!
4. Használd ki az app nyújtotta előnyöket és kedvezményeket a látásvizsgálat után is!


 

duplázó ajánlat

Hoya Multifokális lencsékre

Vásárolj egy pár Hoya multifokális lencsét és egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba!