Időpontfoglalás | Szemeszter Optika

Időpontfoglalás

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2023. augusztus 10-étől a látásvizsgálat díja 10.000 Ft, 4.000.- Ft-t jóvá írunk a megrendelt szemüvegen. Fontos: 14 éves kor alatti gyermek látásvizsgálata előtt, illetve már ismert rejtett kancsalság esetén mindenképpen szeretnénk kérni telefonos egyeztetést a +36 70 631 5478 számon. Ha kontaktlencsét viselsz, kérjük, látásvizsgálat előtt 3 napig ne használd, szemüvegben gyere látásvizsgálatra. Köszönjük az együttműködést!


Felnőtt látásvizsgálat

A felnőtt, teljes körű látásvizsgálat nem csupán az optikai hibák felderítésére szolgál. A szem anatómiai állapotára is kiterjedő vizsgálatokat is elvégzünk. 
Először felmérjük a szem általános állapotát, meg kell vizsgálni nincs-e valamilyen lappangó betegség, vagy a látást akadályozó egyéb elváltozás. 

Gyermek látásvizsgálat

 
 
Szemünk fénye a gyermek! Gyerekbarát optikaként a Szemeszter Optika fontosnak tartja azt, hogy támogassa az első szemüveges gyerekeket. Ezért, szülőként is ismerve ezt a problémát, minden segítséget megadunk, hogy gyermeked gond nélkül és szívesen viselje szemüvegét.

duplázó ajánlat

Hoya Multifokális lencsékre

Vásárolj egy pár Hoya multifokális lencsét és egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba!