Yuniku – személyre szabott stílus és látásminőség - Szemeszter Optika

Yuniku – személyre szabott stílus és látásminőség

A Yuniku 3D-s tervezésű, és 3D nyomtatással készülő, személyre szabott szemüveg, mely tökéletes optikai teljesítményt és látásélményt nyújt - stílus- és illeszkedésbeli kompromisszumok nélkül!

Önre vár a legmodernebb technikával készült szemüvegkeret és –lencse termékcsalád!
A Yu-ni-ku az „egyedi” szó japán megfelelője. Ez jelképezi a dinamikusságot, intuíciót, innovációt, az egyediséget. Egy új, igazán innovatív erő, amely tudja, hogyan feleljen meg a kor szükségleteinek.

Egyedi, személyre szabott szemüvegek - kompromisszumok nélkül
Mindannyiunk arca más. A két szemünk közti távolságtól kezdve, az orrnyergünk szélességén át a füleink egymáshoz viszonyított helyzetéig mindenünk egyedi. A szemüvegünk keretének – az esztétikum mellett - ezekhez az adottságokhoz kellene igazodnia. Úgy, hogy mindeközben a lencsét optimális helyzetben tartja a szemünk előtt, hogy a legideálisabb látásélményt érjük el. Ha ez mind teljesül, az a „személyre szabott”, azaz a tökéletesen funkcionáló szemüveg. A YUNIKU megadja nekünk ezt az élményt. A legmodernebb technológia segítségével kizárólag a szemüveg viselőjének speciális igényeit és adottságait veszi figyelembe, és az alapján készül el az egyedi, szó szerint „személyre szabott” szemüveg.
 
Térjen be hozzánk a Szemeszter Optikába!
 A Yuniku professzionális rendszere és szakképzett munkatársaink segítségével alkossuk meg együtt az igazán Önnek való, egyedi stílusú szemüveget! Élje át a precízen illeszkedő keret és ezáltal a még tökéletesebben funkcionáló HOYA lencsék kínálta páratlan látásélményt – stílusbeli kompromisszumok nélkül!
 

duplázó ajánlat

Hoya Multifokális lencsékre

Vásárolj egy pár Hoya multifokális lencsét és egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba!