EXKLUZÍV OPTIKAI SZALON - Szemeszter Optika

EXKLUZÍV OPTIKAI SZALON


Optikai szalonunk emeleti külön szalonjában kényelmesen, otthoni körülmények között válogathatsz az optikai keretkínálatunk legújabb kollekciójából. Előzetes időpontfoglalással időt takarítasz meg és részesülhetsz kényelmi szolgáltatásunkból, melynek során egy dedikált optometrista kollégánk fogad Téged a vizsgálati helyiségben, majd látszerész kollégáink segítenek Neked a megfelelő optikai keret kiválasztásában és a készülő szemüveg optikai paramétereinek meghatározásában. Vizsgálatra, konzultációra jelentkezhetsz interneten és telefonon is egyaránt.
 
Ügyfeleink részére személyre szabott szemüveget készítünk, mely a vevő maximális látás igényfelmérésén túl figyelembe veszi a viselő életstílus jellemzőit, a szemüveg későbbi felhasználási tényezőit is, tehát úgy javasolunk szemüveget, hogy az teljes körűen a viselő életstílusához igazodjon.
 
Digitális szemüveglencse-illesztő rendszerünknek köszönhetően tökéletes látáskomfortot tudunk biztosítani Neked új szemüvegedben. Nézd meg az illesztés folyamatát a következő videónkon!

Multifokális szemüveget viselő ügyveleinket is nyomon követjük, az első ilyen szemüveg felírását követően két héttel egy ingyenes kontrollra hívjuk őket vissza, hogy a konzultáció során megbeszéljük az első két hét tapasztalatát. Számukra a szemüveghez megszokási garanciát biztosítunk, mellyel hat hónapig élhetsz. A multifokális szemüvegekkel kapsolatban további információt a Jó multifokális szemüveg titka című cikkünkben olvashat.
 
Vizsgálatra, konzultációra jelentkezhet interneten és telefonon is egyaránt. A vizsgálat vagy konzultáció előtt 2 nappal sms-ben emlékeztető üzenetet fogsz kapni a vizsgálat időpontjáról. Kérd most ingyenes konzultációs időpontodat és győződj meg személyesen a Szemeszter Optika prémium szoláltatásairól!
 

duplázó ajánlat

Hoya Multifokális lencsékre

Vásárolj egy pár Hoya multifokális lencsét és egy második pár szemüveglencsét adunk ajándékba!